Service, Verzending en Retourneren

KLANTENSERVICE

 

Gepersonaliseerde sieraden

Mocht je je eigen sierraad willen samenstellen stuur dan een mail naar info@lovings.nl. Je krijgt dan de keuzes dat ik te bieden heb via de mail teruggestuurd. 

 

Samenwerkingen

Ik krijg veel verzoeken om samen te werken. Mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking stuur dan een mail naar info@lovings.nl voor de voorwaarden.

 

Verzending

Je bestelling word binnen 1-2 dagen verzonden. Het word verzonden in een (luchtkussen)envelop. De verzendkosten in Nederland zijn €2,49 en naar andere landen €3,95. Bestellingen boven €50,00 hoeven geen verzendkosten te betalen. 


Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Je mag je gekochte artikelen binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De voorwaarden voor het retour sturen van je bestelling zijn als volgt:

- Je bestelling dient terug te worden gestuurd in de originele verpakking.

- Je dient een mail te sturen naar info@lovings.nl met je naam, ordernummer, bankrekeningnummer en de artikelen dat je terug wilt sturen. (Gebruik als onderwerp 'Retour Bestelling').

- De koper betaalt zelf de verzendkosten om het product terug te sturen naar Lovings.

Nadat we de artikelen hebben ontvangen ontvang je je geld binnen 14 dagen terug op je rekening.

 

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben? Stuur dan gerust een mail naar info@lovings.nl of vul het contactformulier in.

 

© 2018 Lovings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel